Четвъртък, 14 октомври –  Умение да убеждаваме и приласкавамеДнес Луната

...
Четвъртък, 14 октомври –  Умение да убеждаваме и приласкавамеДнес Луната
Коментари Харесай

Четвъртък, 14 октомври – Умело убеждаващи и приласкаващи

Четвъртък, 14 октомври –  Умение да убеждаваме и приласкаваме

Днес Луната застава по подобен метод по отношение на Венера и Меркурий, че ще ускори техните позитивни качества. Меркурий-и Луната ще ви повлияят удобно, тъй че да се превърнете в вълшебник на думите – ще можете да убеждавате и да приласкавате, да вдъхвате кураж и вдъхновявате. Ето за какво тези от вас, които работят професионално с езиковите изразни средства, могат да се възползват от благоразположението на планетите и да покажат всички свои умения.

Ще изпитвате мощна обич и обвързаност към колегата си, ще сте отзивчиви към хората към вас, като за това ще способства разположението на Луната по отношение на Венера.

А ето какво по-специално да чакат представителите на обособените зодии.

Овните ще бъдат фокусирани върху решаването на въпроси, свързани с въвеждане на нововъведения на работното място. Ще се борят да изпълнят всичките си задания в период и ще чакат същото от сътрудниците си, само че е доста евентуално да се разочароват.

Телците ще имат шанс във всичко, което вършат. Ще са самоуверени, а това ще притегли вниманието на техни бъдещи сътрудници, които от много време търсят водач, който да управлява бизнеса им и в тяхно лице ще намерят таман индивида, който търсят.

За Близнаците се обрисува много тъмен ден. Ще би трябвало да работят върху задачките си за деня, които е доста евентуално да не съумеят да приключат в точния момент. Важно е да не бързат, с цел да не би трябвало след това да оправят грешките и пропуските си дни наред, напълно нарушили всевъзможни крайни периоди.

За Раците през днешния ден е по-добре да си почиват. Онези от тях, които чакат отговор от банките, през днешния ден няма да получат заемите, на които се надяват. Ето за какво е по-добре да оставят кормилото в ръцете на други капитани. И техният час ще пристигна – в този момент е значимо да стоят в профил и деликатно да следят какво се случва към тях. Може да виждат значими елементи, които след това ще са им от изгода, с цел да спечелва справедливостта и истината.

Лъвовете е добре да са внимателни във връзка с интриги. Ако са шеф и началник, към този момент е време да покажат кой командва, а в случай че са чиновници, в този момент ще би трябвало да одобряват волята на висшестоящите и да не им опонират. След време ще схванат, че не са били прави да се възмущават от спуснатите им заповеди.

За Девите през днешния ден е най-хубавият ден да възнамеряват дилемите си през идващия месец. Причината е, че тъкмо този четвъртък са доста деликатни и могат да отчетат всеки подробност, който би ги улеснил в бизнеса им и в осъществяването на уговорките им. Срещите, които им предстоят и са значими заз тях, ще бъдат извънредно ползотворни и сполучливи.

За Везните е добре да заобикалят всевъзможни разногласия и кавги с сътрудници и висшестоящи. Препоръчително е да заложат на харизмата си, с която омайват, приласкават и убеждават. Но в случай че не са откровени, колкото и умели жонгльори на думите да са, ще ги заловен в машинация и след това доста дълго ще би трябвало да печелят доверие.

За Скорпионите е време да усъвършенстват техническите си умения. Днес имат опция да научат доста нови неща в областта на ИТ-технологиите, които по-късно да приложат в нов, по-успешен бизнес план.

Стрелците ще могат да се похвалят със съществени финансови облаги. Време е да помислят да заделят нещо от големите суми, които печелят, за времето, когато няма да имат огромна финансова сигурност. Добре е да споделят желанията си с родители и бизнес сътрудници със сериозен опит.

Козирозите през днешния ден ще мислят единствено за професионалния си прогрес, нещо, което няма да се харесва доста на хората към тях. Те не дължат на никого пояснение, могат единствено да успокоят околните си, че държат на тях. Могат да им признаят откровено, че тъкмо в този миг кариерата им е приоритет и ще им се наложи да ги поддържат, в случай че след това желаят дружно с тях да отпразнуват триумфа им.

Водолеите имат шанса през днешния ден да поправят неточности, върху които мислят от дълго време. Може да не се усещат изключително енергични и въодушевени, само че това е единствено краткотрайно – в случай че са деликатни, ще се оправят с всевъзможни компликации.

Рибите ще осъществят нови контакти с хора и асоциации, които в бъдеще могат да се окажат доста потребни. Членовете на екипа им са подготвени да ги поддържат в рисково начинание. Като цяло всевъзможни групови действия – като онлайн семинари и конференции, за тях ще са извънредно сполучливи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР